Mesti cuba! Twitter app yang lawak.

Ade twitter akaun? apakata try twitter app dibawah. Tekan gambar untuk akses app.


korang tweet selalu tak? kalau tweet tweet tu semua dicetak, apekah hasilnya. App yang menarik dari Cartridsave.


 Hot sangat ke kat twitter. kalau hot sangat, buktikan! haha. pastu share di twitter. haha. mirul cool tau. Jom cuba twitemperature.



App bergaduh lak. Tapi app nih tak adil kot. banyak kali try, kalah dengan @Nay0wn je. ini tak adil!!! Nak gaduh kat tweetfight la


Kalau kat twitter, ramai gak la asek merungut, #kalautwittertakde tentu dapat skor final exam 4 flat. haha. betul ke. Try check, berapa banyak masa korang dah terbuang. Try tgk @neyrashazeyra punye. haha. Try tweetwasters



App nih pulak tenang sikit. Kita boleh tengok pelbagai ragam orang di dunia ni. Bagaikan tetingkap di alam maya. App ni akan search perkataaan seperti I think, I love, I believe. Best!. Cuba app twistori.


o/ eh korang dah follow twitter mirul? @amirulabu

sumber

9 comments:

Nay said...

haha .. KALAH !! thanks yaw ! :P

neyra shazeyra said...

bahahahaha

mirul said...

@Nay

aku dah cuba kot banyak kali. kalah gak. takpe ah. gentleman. wakaka

@neyra

suke lak. udah udah le tu tuit. hahaa.

cik azeya said...

nampak best tapi tak paham. -_-

mirul said...

@cik azeya

kenapa tak paham. app ni untuk suke suke sahaja. okeh.

cik azeya said...

ouh. tak baik marah marah

mirul said...

:P

Nay said...

gentleman la sangat ! :P

mirul said...

opkos leww. wakakaa