Ape jadi kalau tersalah taip "blogspot" kat browser [Quick update!]

Okeh, ini memang quick update, tadi kawan ade share link blognya, tapi tersalah taip "blogspot.com" jadi "blogpot.com". Ape yang keluar? korang tekan link tu.

Dah? Bagi aku, pihak yang buat site itu bijak. Okeh, ape pendapat korang?.

5 comments:

cik azeya said...

aku tahu ape. malas nak klik. tp siyes aku tahu. haha.

aku nak follow sini balik tapi button follow aku tak nampak.

esok aku datang lagi bro. ^^

mirul said...

haha, takde hal ah. eh, follow ade dibawah. ker aku patut letak kat atas. peh

Anonymous said...

For one thing, typo most probably become blogpost, not blogpot..jrg kot nk jd typo blogpot.
2nd, typo rapidshare jd rapidsahre is better
My 2$

Farid bin Aspar said...

Biasalah... kena bijak atur strategi... cari domain yang banyak orang akan guna. Biasanya jika salah taip, akan masuk ke domain tu teruslah kan... Jadi, dengan sendiri, laman tersebut akan dibuka.

mirul said...

setuju! try typo google atau yahoo atau facebook. pun ada. kekadang phishing site pun ada. haha