Twitter: Follow dan Unfollow [Dilemma]

follow
macam mana nak cari ramai follower ni, follow ramai ramai la. mesti ramai yang follow balik

unfollow
hurm, kenapa tak follow balik? ish berlagak

follow
saya memang minat artis XXX, saya mesti follow

unfollow
tak pernah pun balas mention saya. orang lain boleh lak

follow
die ni comel la. tergoda saya

unfollow
ape die tweet ni? mengarut betul!!

follow
saya sebagai orang yang baik mestilah follow balik semua follower saya

unfollow
follower sikit, tak aktif lettew

follow
kelakarnya tweet die. *senyum*

unfollow
aku terasa tau ape ko tweet

follow
kite kan sama sama belajar di YYY

unfollow
ingatkan lepas berborak di twitter ko follow aku, rupenye tak.

follow
orang lain follow, takkan aku tak nak follow

unfollow
ala, ramai je retweet die punye tweet, tak follow pun takpe

follow...unfollow...follow...unfollow...

4 comments:

Nay said...

FOllow @AmirulAbu :D

Pisyek said...

folow @pisyek dan @burungpisyek jugak!!! yeay!

Entri terkini: Pesawat Live di Euphonious 2011 UTP

mirul said...

follow @Nay0wn

kaizen said...

folo-molo... virus ifu-ufi btol...