Barcamp KL 2011 in MMU, Cyberjaya #barcampkl



Ya, akhirnya, selepas mirul join Barcamp KL 2010, Barcamp Melaka 2010, dan Barcamp Penang 2011, sekarang masa untuk Barcamp KL 2011 pula!



Apakah itu Barcamp?

Bagi yang tak tahu, atau nak tahu, barcamp ni takde kene mengene langsung dengan arak atau perkara yang memabukkan. Barcamp ni adalah event seperi seminar tetapi dengan mindset semua orang ada benda yang info atau ilmu yang boleh dikongsi. Jadi korang kalau datang, siap sedia sekurang kurangnya satu topic untuk dikongsikan. Eh, takkan takut kot :P

Info tambahan tentang barcamp akan mirul ceritakan di lain post, okeh?

Barcamp KL 2011 


View Larger Map

Barcamp KL 2011 akan diadakan di MMU, Cyberjaya. Pada 13 dan 14 Ogos 2011. Mirul terkejut dan excited apabila mendapat mesej Facebook dari Danial Cerventus, salah seorang penggiat aktiviti Entrepreneurship di Malaysia tentang Barcamp KL

The next barcampkl strangely is in cyberjaya

I know rite, that is not KL but who cares. This is going to be an awesome event of peer learning and great networking.

http://barcamp.org/w/page/41679959/Barcamp-KL-2011-(Cyberjaya)

The events will be on 13 and 14 August

Please register soon to qualify for your free Tshirt.

Haha, memang pelik sebab Barcamp KL akan diadakan di Cyberjaya, yang tak terletak di KL. Tapi tak kisahlah asalkan tempat selesa, dan wi-fi yang stabil cukuplah. Tapi belum tahu kalau ada tempat menginap disediakan. Sebab, kadang kadang urusetia sediakan tempat untuk tidur, tapi kene bawak sleeping bag sendiri.

Dah mula mengarut pulak. Jadi sapa nak join, isi butiran korang di sini atau korang nak tahu butiran lanjut tentang Barcamp KL 2011 tekan sini.

10 comments:

neyra shazeyra said...

pergh pergh

mirul said...

@neyra shazeyra

tq singgah. phew, pemes nih. tq singgah taw.

wazy said...

uhhh
kalau dekat nak jugak join

mirul said...

@wazy

eh join jgn tak join :) freeee!!

Juan said...

Tempat aku praktikal dulu dekat je ngn tempat ni.. Aku ingat, kena pegi jugak ni..:p Hihi..

mirul said...

@Juan

free je kot. hahaa. jumpa disana!

Juan said...

yelorhh.. aku dah isi borang tu pun..:p tp tgh bulan puasa kot mende tu.. haha..:D

Muhd Fadil said...

tak ajak aku pon kan??

Mario said...

wah..bagus bagus...rajin ko ek

Affan said...

menarik gak konsep die, baru tau ada program camni haha